IMDb

IMDb voor Windows Phone 7

Immense filmdatabase voor Windows Phone 7

Filmliefhebbers over de hele wereld gebruiken de Internet Movie Database om filmkeuzes kracht bij te zetten en informatie te vinden. De online film- en televisie-database is nu ook toegankelijk vanaf je Windows Phone 7, dankzij deze overzichtelijke, gratis applicatie. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Enorme database
  • Film & TV

TEGEN

  • Inloggen niet mogelijk
  • Weinig focus op NL/BE

Goed
7

Filmliefhebbers over de hele wereld gebruiken de Internet Movie Database om filmkeuzes kracht bij te zetten en informatie te vinden. De online film- en televisie-database is nu ook toegankelijk vanaf je Windows Phone 7, dankzij deze overzichtelijke, gratis applicatie.

Bewonderaars van bewegende beelden kennen de IMDb Top 250. Het is een prima indicator voor de kwaliteit van films (al is de lijst natuurlijk mainstream) en jij hebt als IMDb-gebruiker invloed op de cijfers. Heb je een inschrijving op de website, dan schrijf je gemakkelijk recensies en wijs je sterren toe aan films. De betere videotheek heeft een kopietje van de Top 250 op de toonbank liggen, die je rap krijgt voorgeschoteld bij het vragen naar suggesties.

IMDb Movies & TV is uiteraard net zo uitgebreid als de webversie, met één verschil: inloggen is niet mogelijk. Dat is jammer, omdat een mobiele versie van de immense webgemeenschap juist zo van pas komt wanneer je nét uit de bioscoop rolt.

De IMDb is een waar begrip onder filmliefhebbers. De enorme database van films, acteurs en televisieprogramma's is net zo indrukwekkend mobiel als op je gewone pc of Mac. IMDb Movies & TV is dus een must voor frequente bezoekers van de website, al is het wegblijven van een inlogmogelijkheid betreurenswaardig. Een tip voor de ontwikkelaars: maak het recenseren van films mobiel!

Meeste download Tijdschriften & Kranten voor Windows-phone-7

Meer
IMDb

Download

IMDb voor Windows Phone 7